Zece sfaturi pentru a pierde în greutate, fără că sănătatea noastră depinde

foto17

Obezitatea nu este doar o chestiune de estetica, este o problemă de sănătate, de boală, care, în sine este cauza a numeroase complicații, cum ar fi hipertensiune arterială, diabet sau colesterol ridicat. Prin urmare, înainte de o problemă de obezitate, au ceva de spus și de tratament complex, care permite de a pierde în greutate pe termen lung, treptat, și întotdeauna sub supravegherea unui medic.

În Dra. Amaro, director medical Clinica „Feel Good” și autorul tratamentul de pierdere în greutate, patentat ca „dieta cele din urmă,” Metoda Dra. Amaro ne oferă câteva sfaturi care vă vor ajuta să piardă în greutate sănătos.

Sfaturi pentru o dieta sanatoasa

 1. Aflați mai multe. De a pierde in greutate-este, mai presus de toate, o problemă de sănătate. Prin urmare, este de dorit să aibă un profesionist supravegherea unui medic, care evaluează caracteristicile individuale ale pacientului, în greutate de plecare, destinația pe care doriți pentru a realiza, termenele și supraveghere medicală, care sunt necesare, mai ales dacă există boli de vizualizare.

Trebuie să facă eforturi, că nu va trece mult timp intre mese, acest lucru vă va ajuta atunci când va veni timpul mesei, asigurați-compulsiv

 1. Fă-o dieta sanatoasa, echilibrata. În cele mai multe cazuri, dieta presupune reeducare obiceiuri, așa că a pierdut în greutate nu se va întoarce pentru a recupera. Unele puncte de bază de alimente sănătoase sunt:
 • Alege alimente cu conținut scăzut de grăsime
 • Reduce consumul de zaharuri
 • Se include în belșug de fructe și legume
 • De câteva ori pe săptămână, să ia legume; paste făinoase, orez și cereale este mai bine, dacă acestea sunt complete
 • De a controla și de a limita utilizarea de sare în mâncare
 • Bea de la 2 până la 2,5 litri de apă pe zi
 • Alege pentru a pescui mai bine decât carnea
 • Evitați alimente prajite si procesate de feluri de mâncare
 • Consuma zilnic cantități mici de nuci.
 1. De cinci ori pe zi. Trebuie să facă eforturi, că nu va trece mult timp intre mese. Acest lucru va asigura că, atunci când va veni timpul mesei, asigurați-compulsiv. În afară de micul dejun, prânz și cină ar trebui să bea dis-de-dimineață și, în mijlocul zilei, de preferință de fructe sau lactate frișcă.
 2. Mănâncă încet. Senzația de sațietate la creier începe după 20 de minute după începerea mesei. Mănâncă încet potolește până și ajută la digestie.
 3. Băuturi răcoritoare și alcool. Evitați лимонадов, băuturi carbogazoase și alcool. Nu numai produsele alimentare ajută la creșterea în greutate, fac, de asemenea, de o băutură, și, de multe ori, nu se ia în considerare timpul desfășurării dieta. Apa nu dă de calorii, și puteți bea orice. Ceaiul este, de asemenea, o băutură sănătoasă, care aduce o multime de beneficii. Astfel, de exemplu, ceaiul verde are proprietăți saciantes, laxative, este un bun antioxidant și ajută în procesul de digestie.
 4. Exerciții fizice. Exercițiile fizice îmbunătățesc starea de sănătate și de calitatea vieții și de a aduce beneficii atât fizice, cât și emoționale. Este important pentru a pierde in greutate sănătos și ajută pentru a preveni sau întârzia dezvoltarea unor boli cum ar fi diabetul sau probleme cu inima. Sportul trebuie să-l introduceți întotdeauna este potrivit pentru persoanele de orice vârstă, sex și având în vedere, dacă suferiți de orice fel de patologie. În acest câmp, puțini a atinge un mare succes.
 5. Ore de somn. Nu suficient de odihnă crește pofta de mâncare, în special din punct de vedere energetic saturate de produse și reduce dorința de a antrena, combinație și contribuie la acumularea de grăsime.

foto18

Pentru a scăpa de kilogramele în plus sunt necesare perseverenta, concentrare, stăpânire de sine și răbdare. Dar, mai presus de toate, o voință puternică

 1. De apă. Începe o zi pentru a bea un pahar de apă ajută pentru a activa metabolismul, dar, de asemenea, ajuta la prevenirea constipatiei.
 2. Anxietate. Merge pe o dieta, și de a schimba obiceiurile alimentare și stilul de viață poate fi un proces. În unele cazuri, social-asistență psihologică poate fi foarte util pentru a depăși astfel de situații și pentru a atinge obiectivele de pierdere în greutate.
 3. Ei bine, a dori este o forță! Pentru a pierde in greutate este nevoie de perseverență, concentrare, stăpânire de sine și răbdare. Dar, mai presus de toate, este nevoie de voință, de un pic de motivație și de bun-simț. Și dacă aveți îndoieli, încredeți-vă medicului dumneavoastră, care va fi cel care cel mai bine poate orienta.