Zece dintre cele mai frecvente erori de slăbire

Apropierea verii, mulți oameni apar pierde acele kilograme, care s-au acumulat în timpul iernii, pentru a arăta corpul mai sculptural, în termen de o lună de mai multă căldură. Cu toate acestea, pierderea in greutate-aceasta este o cursa de fond este plin de plin de obstacole, în care nu există formule magice, pentru a atinge obiectivul.

Duzină de conduită, generale, care ar trebui să fie evitate

foto19Permanența, să respecte anumite reguli clare și nu se încadrează în cele mai frecvente greseli-aceasta este cheia pentru a pierde în greutate în mod corespunzător. De a realiza acest lucru nu este ușor. Prin urmare, autorul blogului a adunat o duzină de conduită, generale, care ar trebui să fie evitate, pentru a atinge obiectivul de a scăpa pentru totdeauna de kilogramele in plus.

1.- Există cu distractii: alimentație este una dintre principalele pârghii pentru pierderea în greutate în mod corespunzător. De aceea, atunci cand mananci, este important să se concentreze toată atenția pe alimentele pe care le mânca și bucurați-vă de mese. Scopul-de a nu fi distras și de a face să mâncați mai mult decât aveți nevoie, și de a crește cantitatea de calorii consumate.

2.- Dor de alimentare: Deși logica pare să indice că, dacă nu mănâncă, nu engordará, realitatea este că organismul percepe postul ca un semnal de alarma cu privire la faptul că nu există hrană suficientă pentru funcționarea normală. Din aceasta cauza va încetini metabolismul, pentru a consuma mai puține calorii și acumulează mai multe substanțe nutritive la următoarele specialități obține efectul opus.

3.- Dorința rezultate imediate: o Mulțime de oameni doresc să vadă, cum de a scapa de kilogramele in plus, aproape imediat, și nu va aprecia rezultate rapide, lacrima și arunca rapid scopul tau. Pierderea in greutate este un proces de lungă durată, care necesită o mulțime de răbdare. Dacă este de așteptat constanță și răbdare rezultatele finale vor fi satisfăcătoare și durabile.

4.- Cedeze la presiunea mediului: În cele mai multe cazuri, pierderea în greutate necesită achiziționarea de obiceiurile alimentare sănătoase, care nu aveau. În astfel de situații, este normal ca oamenii se schimba stilul de a manca, vor fi nevoiți să renunțe la o invitație de oameni din mediul dumneavoastră de a mânca alimente nesănătoase produse. Vointa, ca să nu cădeți în ispită, – aceasta este cheia pentru a evita consumul de calorii.

5.- Uita de lichide calorii: Nu numai alimente ajută la creșterea în greutate. Produse cum ar fi băuturi răcoritoare, băuturi izotonică și, mai ales, de băuturi alcoolice a reprezentat o mare parte din calorii, care sunt absorbite în timpul zilei. În multe cazuri, recepția este responsabil nu este o realizare planificate-țintă. Prin urmare, este mai bine să ia apă. Puteți lua tot ce vrei, în plus, pentru a ajuta la eliminarea toxinelor, nu pune, nici o calorie.

6.- Nu dormi suficient: Deși mintea „deconectați” de la câteva ore, în timp ce ea doarme în corp, continuă, și continuă metabolismul activ. În timpul somnului se execută procese, menite pe de detoxifiere și de recuperare a corpului. O odihnă bună este baza pentru a atinge și menține o greutate ideala. Este de dorit de a dormi de la șase până la opt ore.

7.- Folosi mancarea ca recompensa: de a Utiliza strategii care folosesc mâncarea ca o recompensă pentru ceea ce au realizat nici un fel de activitate fizică pentru pierderea in greutate este, de obicei, contraproductive. În multe cazuri, recompensa are mai multe calorii decat ai ars în timpul unui antrenament.

foto20_

8.- Crede despre dieta: dieta minune nu exista. Toate metodele de care promit să-și piardă o mare cantitate de greutate într-o perioadă foarte scurtă de timp, de obicei ca rezultat un efect invers, revin la kilogramele pierdute și oricine altcineva. În cazul în care obiectivul-de a atinge o greutate sanatoasa, și să-l mențină, singura soluție este să ia ca obiceiul de a trai o dieta sanatoasa, care va fi urmată de activitatea fizică regulată.

9.- Avea așteptări mari cu privire la ce greutate vrei să-și piardă: dieta minune își bazează strategiile lor de la promisiunea de a pierde o mulțime de greutate pentru un timp foarte scurt. Acest tip de promisiuni de a crea mai multe foarte mari așteptări, și duce la frustrare, atunci când nu sunt îndeplinite, atât de mulți oameni arunca dieta. De a pierde in greutate-pista de fundal, care are nevoie de timp. Este mai bine să aibă câteva scăzut de așteptare și mă întreb dacă acestea au fost depășite.

10.- Să te compari cu alte persoane: Fiecare persoană este diferită și are un unic metabolismul. Greutatea a doi oameni care doresc să piardă în greutate, nu se va dezvolta în același mod, deși greutatea de joc va fi același, astfel încât este lipsit de sens pentru a compara acest proces. Din nou, răbdarea și perseverența sunt esențiale pentru a atinge scopul final. Nu vă pasă de cine va veni mai devreme.